EVERY DAY, A GOOD HAIRDAY!

We weten allemaal: beauty komt van binnenuit, en dat geldt zeker voor ons haar! Gezond en gevarieerd eten, een regelmatig slaappatroon, dagelijks voldoende bewegen; het draagt allemaal bij aan een stralende huid én glanzend, vol en sterk haar. Al kan er altijd een periode zijn dat je haar van binnenuit een extra boost kan gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens een seizoenswisseling, na een zwangerschap, bij een verminderde weerstand of elk moment dat je haar zichtbaar & voelbaar dunner, zwakker en futloos is geworden door stress, styling, kleuren, en zo meer.

Lees meer »

Kan biotine puistjes veroorzaken?

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat biotine je haren sterk en glanzend houdt. Maar de vitamine is niet alleen goed voor de conditie van het haar. Biotine helpt ook om je huid gezond te houden. Voor een flawless skin heb je biotine nodig.  Je komt biotine dan ook vaak tegen in supplementen voor een onzuivere huid. Maar je hebt misschien ook wel eens gehoord dat het regelmatig innemen van biotinesupplementen acne kan veroorzaken. Hoe zit dat? 

Lees meer »

Valt je haar meer uit in de herfst?

Zoogdieren wisselen twee keer per jaar van vacht, om zich aan te passen aan de verandering van het seizoen. Maar hoe zit dit bij mensen? Is het een fabel dat je meer haar verliest in de herfst? 

Lees meer »

Kwaliteitsverschil in haarsupplementen

Er zijn heel wat verschillende voedingssupplementen voor de haargroei op de markt. Maar hoe weet je nu of een product een goede keuze is, en of het echt doet wat het belooft? Aan het etiket van een product kun je al wat heel wat aflezen. 

Lees meer »

Geef je haar een boost met kerabelle®

Tijdens stressvolle periodes, ziekte, zwangerschap en seizoenswisselingen hebben jouw haren heel wat te lijden. Ook als je niet altijd gezond eet komt dat je haar niet ten goede. Met kerabelle brengt SIMM Pharma BV wederom een veelbelovend voedingssupplement op de markt. Eentje speciaal ontwikkeld voor je haar. Want mooi en vol haar wil toch iedereen!

Lees meer »