Gratis verzending. Voor 15 uur besteld, dezelfde (werk)dag verzonden.

Veelgestelde vragen

Waarom is de samenstelling van kerabelle® aangepast? Steeds meer consumenten vragen om producten die volledig veganistisch zijn. Het gebruikte Cynatine HNS was afkomstig van wol van schapen. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een ingrediënt van plantaardige oorsprong. Voorwaarde was wel dat het minstens even werkzaam moest zijn en er degelijke studies aan ten grondslag liggen. Die zoektocht heeft geleid tot de toevoeging van AnaGainNu in plaats van Cynatine.
Wat is Anagain NU? Anagain NU is een organisch, gepatenteerd extract afkomstig uit pea shoots (Pisum Sativum). Deze erwten(scheuten) zijn rijk aan arginine, eiwitten, vitamine B-complex, zetmeel en vezels.
Hoe lang moet ik kerabelle® gebruiken voor ik effect merk? Haar groeit langzaam en vanaf de hoofdhuid, dus je moet even geduld hebben voor je resultaat ziet. Studies lieten zien na 28 dagen gebruik het haar van proefpersonen voller was. Het effect neemt toe naarmate de capsules langer worden gebruikt. Wij adviseren om kerabelle minimaal als kuur van 3 maanden te gebruiken.
Is er onderzoek gedaan naar dit product? Er zijn verschillende studies verricht naar AnaGainNu. Hier blijkt dat er een statistisch significante afname van haarverlies was na één maand (-34%). Dit effect werd groter na twee maanden (-37%).
Krijg ik meer ook meer lichaamsbeharing of haar op mijn gezicht? Nee. De algehele beharing van het lichaam of op het gezicht neemt niet toe door gebruik van kerabelle®.
Hoe lang mag ik kerabelle® gebruiken? Er is geen maximale termijn voor het gebruik van kerabelle®. Je kunt dit product langdurig blijven gebruiken.
Is kerabelle® geschikt voor vegetariërs? De plantaardige capsules en alle ingrediënten zijn geschikt voor vegetariërs. Vernieuwde kerabelle is ook geschikt voor veganisten.
Bevat kerabelle® allergenen? Nee. kerabelle® is vrij van allergenen zoals melk/lactose, soja, ei en gluten.
Kan ik de capsules openen? Ja. Je kan de steekcapsule openen. Meng de inhoud bijvoorbeeld door je smoothie.
Hoeveel capsules moet ik gebruiken? Neem 2 capsules kerabelle® per dag.
Wat is het advies na een haartransplantatie? Start voor een optimale nazorg direct na de transplantatie met het gebruik van kerabelle® capsules. Na een haartransplantatie adviseren wij om de capsules minimaal 12 maanden te gebruiken.
Mag kerabelle® gebruikt worden tijdens zwangerschap of borstvoeding? kerabelle® bevat stoffen die gewoon in je voeding voorkomen. Het gebruik ervan zou geen problemen moeten opleveren. Desondanks zijn onze producten niet getest op vrouwen die zwanger waren of borstvoeding gaven, dus we kunnen geen claims maken. We raden je daarom aan met je huisarts te overleggen of het gebruik in jouw geval mogelijk is.
Waarom zit er ook biotine in kerabelle®? Aan kerabelle® is 1000mcg biotine per dagdoering van 2 capsules toegevoegd. Dit is een voedingsstof waarvan de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) heeft beoordeeld dat het is bewezen dat het bijdraagt aan het voeden van de haarwortel en een gezonde haargroei.
Waarom is kerabelle® geen gummie? Haargummies hebben een lekker smaakje en lijken haast snoepjes. Er kleven echter verschillenden nadelen aan een gummy. Om een haargum te maken zijn veel hulpstoffen nodig. Ook bevatten deze kauwbare haarvitamines suiker of zoetstoffen. Om een felle blauwe of roze kleur te krijgen worden synthetische kleurstoffen gebruikt. Bovendien blijven vitamines en andere nutriënten minder goed stabiel in gummies. Wij hebben gekozen voor een plantcapsule en zo min mogelijk gebruik van hulpstoffen.
Waarom zitten er niet meer vitamines en mineralen in kerabelle®? Wij vinden het belangrijk dat je kerabelle® kunt gebruiken in combinatie met je multipreparaat, zonder het risico van stapeling (enoverschrijden van maximale normen). Heb je extra vitamines en mineralen nodig? Dan adviseren wij om een goede multivitamine te gebruiken, zoals NutraSkin Multi Beauty.
In welk land wordt kerabelle® gemaakt? kerabelle® is een Nederlands product. De gebruikte erwtenscheuten worden in Zwitserland gekweekt volgens een speciaal procedé.
Wat is Pisum Sativum? Pisum sativum is de botanische naam voor een lid van de Fabaceae of bonenfamilie. Deze erwtenscheuten (pea shoots) bevatten belangrijke voedingsstoffen zoals adenosine, biotine en vitamine B-complex. De erwtenscheuten worden binnen zonder aarde gekweekt en de vervolgens geëxtraheerd en omgezet in een poeder.