Geen verzendkosten (Nederland en België).  Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

VEELGESTELDE VRAGEN

VRAAG ANTWOORD
Wat is Cynatine HNS®? Cynatine HNS (HNS staat voor Hair, Nails, Skin) is een gepatenteerd, volledig oplosbaar keratinehydrolysaat. De keratine is van natuurlijke herkomst (wol). Cynatine HNS bestaat uit 18 verschillende aminozuren. Het aminozuurprofiel is bijna identiek aan dat van haar. Vooral het aminozuur cysteïne is ruim vertegenwoordigd, net als de voorlopers van cystine (serine en methione). In Cynatine zitten deze aminozuren in een tripeptide oplossing die makkelijk door het lichaam wordt opgenomen.
Hoe lang moet ik kerabelle® gebruiken voor ik effect merk? Kerabelle stimuleert de haargroei vanaf 10 dagen gebruik. Maar haar groeit langzaam en vanaf de hoofdhuid, dus je moet even geduld hebben voor je resultaat ziet. Studies lieten zien na 90 dagen, bij 88% van de proefpersonen het haar voller was. Na 30 dagen inname van Cynatine HNS was er bij 95% van de gebruikers een significante toename van glans van het haar zichtbaar.
Is er onderzoek gedaan naar dit product? Er zijn verschillende studies verricht, waaronder 2 dubbelblinde, placebogecontroleerde onderzoeken. Zo werd een onderzoek uitgevoerd onder 50 mannelijke en 50 vrouwelijke proefpersonen. De helft van deze personen gebruikte een placebo en de andere helft een supplement met Cynatine HNS. Al na een maand werd bij 95% van de proefpersonen in de Cynatinegroep een toename van glans gezien. Cynatine HNS stimuleerde de groei van het haar.
Krijg ik meer ook meer lichaamsbeharing of haar op mijn gezicht? Nee. Onderzoek wijst uit dat de algehele beharing van het lichaam of op het gezicht niet toeneemt door gebruik van kerabelle®.
Hoe lang mag ik kerabelle® gebruiken? Er is geen maximale termijn voor het gebruik van kerabelle®. Je kunt dit product langdurig blijven gebruiken.
Wat is keratine? Keratine is een lichaamseigen eiwit. Het is de belangrijkste bouwstof van haren en nagels, maar het komt ook op andere plekken in het lichaam voor. Keratine zorgt voor kracht en flexibiliteit. Keratine wordt toegevoegd aan haarverzorgingsproducten. Dit is een ander keratine dan in kerabelle®, dat niet een bewerking heeft ondergaan om het geschikt te maken voor consumptie.
Is de keratine in kerabelle® hetzelfde als die in haarverzorgingsproducten? Nee. Deze keratine verschilt van het keratine in kerabelle®. Cynatine HNS is oplosbaar keratinehydrolysaat, dat geschikt is voor consumptie.
Is kerabelle® ook goed voor mijn huid? Uit onderzoek blijkt dat Cynatine HNS ook de structuur en de elasticiteit van de huid verbetert. Het maakt de huid zachter en kan helpen om fijne lijntjes tegen te gaan. Combineer kerabelle® eventueel met NutraSkin Collagen Drink.
Is kerabelle® geschikt voor vegetariërs? De plantaardige capsules en alle ingrediënten zijn geschikt voor vegetariërs. Vanwege de herkomst van het keratine (wol afkomstig van Nieuw Zeelandse schapen), is kerabelle® echter niet geschikt voor veganisten.
Is keratine halal / kosjer? Het branded ingredient Cynatine HNS is gecertificeerd halal en kosjer. De capsules zijn plantaardig, en bevatten geen gelatine.
Bevat kerabelle® allergenen? Nee. kerabelle® is vrij van allergenen zoals melk/lactose, soja, ei en gluten.
Kan ik de capsules openen? Ja. Je kan de steekcapsule openen. Meng de inhoud bijvoorbeeld door je smoothie of vruchtensap.
Hoeveel capsules moet ik gebruiken? Van Cynatine® HNS is bewezen dat het effectief is bij 500 mg per dag. Dit komt overeen met 2 capsules kerabelle® per dag.
Wat is het advies na een haartransplantatie? Start voor een optimale nazorg direct na de transplantatie met het gebruik van kerabelle® capsules. Na een haartransplantatie adviseren wij om de capsules minimaal 12 maanden te gebruiken.
Waarom zit er ook zink en biotine in kerabelle®? Het belangrijkste bestanddeel is keratine. Daarnaast hebben wij biotine en zink toegevoegd. Dit zijn stoffen waarvan de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) heeft beoordeeld dat het is bewezen dat ze bijdragen aan het voeden van de haarwortel en een gezonde haargroei.
Waarom is kerabelle® geen gummie? Haargummies hebben een lekker smaakje en lijken haast snoepjes. Er kleven echter verschillenden nadelen aan een gummy. Om een haargum te maken zijn veel hulpstoffen nodig. Ook bevatten deze kauwbare haarvitamines suiker of zoetstoffen. Om een felle blauwe of roze kleur te krijgen worden synthetische kleurstoffen gebruikt. Bovendien blijven vitamines en andere nutriënten minder goed stabiel in gummies. Wij hebben gekozen voor een plantcapsule en zo min mogelijk gebruik van hulpstoffen. Onze natuurlijke 'hulpstof' bamboepoeder is juist een goede aanvulling, omdat het silicium bevat.
Waarom zitten er niet meer vitamines en mineralen in kerabelle®? Wij vinden het belangrijk dat je kerabelle® kunt gebruiken in combinatie met je multipreparaat, zonder dat je te veel binnenkrijgt. Heb je extra vitamines en mineralen nodig? dan adviseren wij om een goede multivitamine te gebruiken, zoals NutraSkin Multi Beauty. De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) heeft beoordeeld dat het terecht is om te claimen dat zink en biotine werkelijk effect hebben op de gezondheid van je haar. Voor veel andere vitamines en mineralen is dit niet het geval.
Waarom bevat kerabelle® geen hogere dosis biotine? Biotine is nodig voor het gezond houden van haar. De Referentie Inname van deze B-vitamine is vastgesteld op 50 microgram (mcg). Dit is de hoeveelheid in kerabelle. Biotine is een veilige stof, ook in een hoge dosering. Er zijn producten die wel 1000 (2000% van de Referentie Inname) tot 10.000 mcg biotine bevatten. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs dat suppletie van biotine in een megadosis voordelen heeft op huid, haar en nagels bij volwassenen die geen tekort hebben.
FAQ Kerabelle
PDF – 2,5 MB