Mooi haar begint bij de wortel

Föhnen, stijlen, kleuren krullen en uitkammen; je haar heeft heel wat te verduren. Is jouw haar beschadigd en kan het wel een beautyboost gebruiken? Of verlang je naar voller en sterker haar? Kerabelle® is er voor de haarverzorging van binnenuit*.

 

Elke dag verliezen we ongeveer 50 tot 100 haren. Dit is een normaal proces, waarbij de oude haren plaats maken voor nieuwe haargroei. De groei van de nieuwe haar begint in de haarwortel. De haarwortel heeft voedingsstoffen nodig om nieuwe haarcellen te kunnen produceren. Gezond en gevarieerd eten is dus niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar óók voor een volle haardos. 

 

Kerabelle® is een beautyboost voor je haar met AnaGain NU. Dit is een revolutionair nutracosmetisch ingrediënt dat wordt gewonnen uit erwtenscheuten van organische teelt. Daarnaast bevat Kerabelle® ook biotine. Deze stoffen voeden de haarwortel van binnenuit, daar waar de groei van nieuw haar begint. Kerabelle® ondersteunt zo de normale haargroei en daarmee het behoud van een volle haardos.

 

Kerabelle® is geschikt als dagelijkse aanvulling op de voeding voor mannen en vrouwen. Dit voedingssupplement kan als kuur of langdurig worden gebruikt. Gebruik Kerabelle® voor minimaal 3 maanden na een stressvolle periode, seizoenswisseling, ziekte of tijdens het volgen een energiebeperkt dieet of in de overgang.

* Biotine verzorgt het haar van binnenuit. 

    Bewezen formule

    Van kerabelle is wetenschappelijk bewezen dat het je haar voller en mooier maakt.  In een klinische studie van AnaGain werd aangetoond dat dit krachtige ingrediënt bijdraagt ​​aan een toename van 78% van de haargroei. Bovendien merkte 86% van de gebruikers een significante verbetering van het uiterlijk van hun haar op.

    Over biotine (vitamine B8) heeft de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) beoordeeld dat het is wetenschappelijk is bewezen dat deze vitamine bijdraagt aan normale haargroei en de conditie van het haar.  

    Door gebruik te maken van de kracht van de organische pea shoots en biotine, versterkt kerabelle het haar van binnenuit en herstelt de natuurlijke glans van je haar.