Unieke samenstelling 

Het belangrijkste ingrediënt in Kerabelle Hair Capsules is AnaGain™ Nu. AnaGain™ Nu is een gepatenteerd, biologisch pea shoots extract. De benodigde hoeveelheid van dit extract is slechts 100 mg voor een bewezen resultaat. Kerabelle Hair Capsules is geschikt voor veganisten. Daarnaast is 1000 mcg biotine per dagdosering toegevoegd. 

 

Na 30 dagen gebruik ervaart 87% een toename van volume en glans van het haar. Kerabelle is vrij van bekende allergenen. De capsules zijn van plantaardige oorsprong, waardoor het product geschikt is voor veganisten.

 

  • Bevat het gecertificeerd organische extract AnaGain™ Nu
  • Nu ook geschikt voor veganisten
  • 1000 mcg biotine per dagdosering
PEA SHOOTS ANAGAIN

Haar groeit langzaam. Daarom is het nuttig om het haar tijdens de groeiperiode voor een langere periode te voeden en te ondersteunen. Wij adviseren daarom om kerabelle gedurende minimaal 90 dagen te gebruiken. Na een haartransplantatie adviseren wij om de capsules minimaal 12 maanden te gebruiken. kerabelle capsules zijn zodanig samengesteld dat je ze langdurig kunt gebruiken.


SAMENSTELLING PER DAGDOSERING (2 PLANTAARDIGE CAPSULES)

AnaGain™ Nu  (organisch extract uit erwtenscheuten, Pisum sativum) 100 mg

Biotine 1000 mcg                             2000% RI

RI = Referentie Inname 

 

Ingrediënten: antiklontermiddel (microkristallijne cellulose), AnaGain™ Nu,  verdikkingsmiddel / capsulehuls (HPMC), biotine


GEADVISEERD GEBRUIK

2 vegetarische capsules per dag innemen. Bij voorkeur bij een maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.


Voedingssupplement voor volwassenen. Een gezonde leefstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een arts bij medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding, alvorens een voedingssupplement te gebruiken. Geschikt voor veganisten.

 

Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Voedingssupplement. Preparaat met kruiden en vitaminen

 

In België genotificeerd onder nummer: NUT_PL_AS 3168/4