Veelgestelde vragen

Wat is Anagain NU? Anagain NU is een organisch, gepatenteerd extract afkomstig uit pea shoots (Pisum Sativum). Deze erwten(scheuten) zijn rijk aan arginine, eiwitten, vitamine B-complex, zetmeel en vezels.
Hoe lang moet ik kerabelle® gebruiken voor ik effect merk? Haar groeit langzaam en vanaf de hoofdhuid, dus je moet even geduld hebben voor je resultaat ziet. Studies lieten zien na 28 dagen gebruik het haar van proefpersonen voller was. Het effect neemt toe naarmate de capsules langer worden gebruikt. Wij adviseren om kerabelle minimaal als kuur van 3 maanden te gebruiken.
Is er onderzoek gedaan naar dit product? Er zijn verschillende studies verricht naar AnaGainNu. Hier blijkt dat er een statistisch significante afname van haarverlies was na één maand (-34%). Dit effect werd groter na twee maanden (-37%). Van biotine is bewezen dat het bijdraagt aan een normale haargroei.
Krijg ik meer ook meer lichaamsbeharing of haar op mijn gezicht? Nee. De algehele beharing van het lichaam of op het gezicht neemt niet toe door gebruik van kerabelle®.
Hoe lang mag ik kerabelle® gebruiken? Er is geen maximale termijn voor het gebruik van kerabelle®. Je kunt dit product langdurig blijven gebruiken. De meeste mensen gebruiken echter de gummies of capsules als een kuur van 3 maanden.
Is kerabelle® geschikt voor vegetariërs? De plantaardige capsules en alle ingrediënten van de gummies en capsules zijn geschikt voor vegetariërs.
Bevat kerabelle® allergenen? Nee. kerabelle® is vrij van allergenen zoals melk/lactose, soja, ei en gluten.
Kan ik de capsules openen? Ja. Je kan de steekcapsule openen. Meng de inhoud bijvoorbeeld door je smoothie.
Hoeveel capsules of gummies moet ik gebruiken? Zowel van de capsules als de gummies is het advies om er twee per dag te nemen.
Wat is het advies na een haartransplantatie? Start voor een optimale nazorg direct na de transplantatie met het gebruik van kerabelle® capsules. Na een haartransplantatie adviseren wij om de capsules minimaal 12 maanden te gebruiken.
Mag kerabelle® gebruikt worden tijdens zwangerschap of borstvoeding? kerabelle® bevat stoffen die gewoon in je voeding voorkomen. Desondanks zijn onze producten niet getest op vrouwen die zwanger waren of borstvoeding gaven. We raden je daarom aan met je huisarts te overleggen of het gebruik in jouw geval mogelijk is.
Waarom zit er ook biotine in kerabelle®? Aan kerabelle® capsules is 1000 mcg biotine per dagdoering toegevoegd. De gummies bevatten 5000 mcg biotine per 2. Dit is een voedingsstof waarvan de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA) heeft beoordeeld dat het is bewezen dat het bijdraagt aan het voeden van de haarwortel en een gezonde haargroei.
Waarom zitten er niet meer vitamines en mineralen in kerabelle® capsules? Wij vinden het belangrijk dat je de capsules kunt gebruiken in combinatie met je multipreparaat, zonder het risico van stapeling (en overschrijden van maximale normen). Wil je extra vitamines en mineralen? Dan adviseren wij om voor de gummies te kiezen.
In welk land wordt kerabelle® gemaakt? kerabelle® is een Nederlands product. De gebruikte erwtenscheuten worden in Zwitserland gekweekt volgens een speciaal procedé.
Wat is Pisum Sativum? Pisum sativum is de botanische naam voor een lid van de Fabaceae of bonenfamilie. Deze erwtenscheuten (pea shoots) bevatten belangrijke voedingsstoffen zoals adenosine, biotine en vitamine B-complex. De erwtenscheuten worden binnen zonder aarde gekweekt en de vervolgens geëxtraheerd en omgezet in een poeder.