BEZORGING

Met uitzondering van de feestdagen, worden pakketten iedere werkdag verzonden met PostNL. We raden je aan om de track&trace link in de bestelbevestiging die je van ons ontvangt in de gaten te houden. Hier vind je de meest actuele informatie. 

 

VERZENDKOSTEN

Nederland en België: 

€4,95 bij een aankoopbedrag onder de €25

GRATIS vanaf €25

 

Duitsland, Frankrijk: 

€7,50 bij een aankoopbedrag tot €70

GRATIS bij een aankoopbedrag vanaf €70

 

Spanje:

€12,50 bij een aankoopbedrag tot €75

GRATIS bij een aankoopbedrag vanaf €100

 

Overige landen: op aanvraag:

 

BETALEN

Je kunt veilig en makkelijk betalen met iDEAL, in je eigen vertrouwde bankomgeving. Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor Nederlandse rekeninghouders. Vanuit België kun je betalen met Bankcontact. Daarnaast accepteren wij ook betalingen met creditcard, optie vooraf betalen, SOFORT, Belfius, ING Homepay, KBC, CBC-betaalknop. Je bestelling wordt verzonden nadat je het bedrag hebt overgemaakt. Wij maken gebruik van een beveiligde SSL-omgeving zodat iedere betaalwijze veilig is.

 

BESTELLEN EN VERZENDEN

Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 werkdag (na ontvangst van betaling) te versturen. Indien je voor 15.00 bestelt, wordt je bestelling op werkdagen meestal dezelfde dag verzonden.

Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging. Vervolgens ontvang je van een bericht met de Track&Trace code van je bestelling. Op deze manier weet je wanneer jouw bestelling wordt aangeboden. 

Je pakket wordt via PostNL verzonden. Mocht je niet thuis zijn, dan wordt het pakket voor een tweede maal aangeboden of bij de buren of een PostNL pakketpunt afgeleverd. In dat geval ontvang je van de postbezorger een briefje met de informatie waar je het pakket kunt afhalen. Het is ook mogelijk om je pakket bij een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen. 

 

PRIJZEN EN VERKOOPADRESSEN

kerabelle is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €39,95 per blisterverpakking van 60 capsules. Koop je liever in de salon of winkel? Neem contact met ons op voor met verkooppunten in Nederland en België.  

 

PRIVACY

Bestellen is ook mogelijk zonder een account aan te maken. Wij gaan met zorg om met je privé-gegevens, conform de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens. 

 

RETOURNEREN

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kerabelle.nl  Zie ook de Algemene Voorwaarden.

 

VRAGEN

Wij streven ernaar om vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden. Kijk eerst bij de veel gestelde vragen. Misschien staat daar al het antwoord op je vraag. Ga naar FAQ.

Vergeet bij vragen over je bestelling niet om het ordernummer te vermelden. 

 

KLACHTEN

Heb je klachten over onze dienstverlening of een product of heb je je pakket niet ontvangen? Wij staan voor je klaar! Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier of bel +31 23 20 52 348. 

 

VERKOOPPUNT WORDEN

Ben je werkzaam als kapper, schoonheidsspecialist, of in een cosmetisch kliniek of elders in de beautybranche en heb je interesse in de verkoop van kerabelle? Ga naar informatie voor professionals.

 

kerabelle®

Postbus 2539  - 2002 RA Haarlem 

Tel. (0)31 23 20 52 348 / E-mail: info@kerabelle.nl

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Kerabelle is een handelsnaam van SIMM Pharma BV: gevestigd op Warande 9 te Beverwijk en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 67713262. Hier vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor alle overeenkomsten die u met ons sluit. In deze algemene voorwaarden staat veel informatie die voor u als koper van belang kan zijn. Lees de algemene voorwaarden daarom goed door. Wij raden u bovendien aan om de algemene voorwaarden op te slaan of af te drukken en te bewaren, zodat u deze later nog terug kunt lezen. Ga naar de Algemene Voorwaarden