EVERY DAY, A GOOD HAIRDAY!

Gepubliceerd op 23 maart 2022 om 15:17

We weten allemaal: beauty komt van binnenuit, en dat geldt zeker voor ons haar! Gezond en gevarieerd eten, een regelmatig slaappatroon, dagelijks voldoende bewegen; het draagt allemaal bij aan een stralende huid én glanzend, vol en sterk haar. Al kan er altijd een periode zijn dat je haar van binnenuit een extra boost kan gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens een seizoenswisseling, na een zwangerschap, bij een verminderde weerstand of elk moment dat je haar zichtbaar & voelbaar dunner, zwakker en futloos is geworden door stress, styling, kleuren, en zo meer.

Enter: haarsupplementen, met één belangrijke kanttekening....welke kunnen ook werkelijk de groei van binnenuit ondersteunen en het volume van het haar helpen te verbeteren? We have a winner: Kerabelle® Hair Capsules!

 

Uit diverse studies blijkt dat de vernieuwde formule van Kerabelle® Hair Capsules het volume van het haar helpt te verbeteren en een normale haargroei stimuleert. Dagelijkse inname van 2 Kerabelle® capsules, gedurende minstens 1 tot (bij voorkeur) 3 maanden achter elkaar draagt bij aan mooi, vol en glanzend haar. De gepatenteerde samenstelling is verrijkt met de benodigde dosering biotine (vitamine B8), om de haarwortels van binnenuit te kunnen ondersteunen én een baanbrekend plantaardig ingrediënt, AnaGain™ Nu. Dit unieke, biologisch gecertificeerde extract uit erwtenscheuten (pisum sativum) is van nature rijk aan onder andere arginine (aminozuur), vitaminen B-soorten, proteïnen en vezels en draagt bij aan een normale haargroei en een zichtbare upgrade van stralende haarlooks.

VERSTERKTE FORMULE
Bij een dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 2 Kerabelle® capsules krijg je 100mg AnaGain™ Nu binnen: uit een klinische studie* is gebleken dat exact deze daily dose aan mooier, voller haar kan bijdragen. Ook de dosering biotine in de samenstelling is verhoogd van 50mcg naar 1000mcg; een verantwoorde hoeveelheid om de haarwortel van binnenuit te kunnen voeden. Wanneer je dagelijks 2 Kerabelle® capsules inneemt, ter aanvulling van een gezond voedingspatroon, kun je na 1 maand gebruik al resultaat gaan zien: mooi vol, sterk en glanzend haar.*
*(Na 30 dagen dagelijks een hoeveelheid van 100mg AnaGain™ Nu ervaart 87% van de gebruikers een toename van volume en glans, bron: Mibelle Group Biochemistry).

  

VOOR WIE?  
Kerabelle® Hair Capsules zijn haarsupplementen die voor iedereen (man/vrouw) geschikt zijn om de looks en kwaliteit van je haar van binnenuit een boost te geven en het volume van het haar te verbeteren. In het bijzonder:  
- Bij beschadigd haar, door veelvuldig stylen/kleuren
- Bij zwak, dun, dof en futloos haar
- Na een stressvolle periode, langdurige ziekte, gewichtsverlies
- Gedurende seizoenswisselingen (na de zomer, in de herfst, voor de winter)
- Voor, tijdens of na de overgang/menopauze
- Na de zwangerschap
- Na een haartransplantatie


Goed te weten: Hoewel na 1 maand al een verbetering waargenomen kan worden is het aanbevolen de capsules minstens drie maanden (90 dagen) achtereen consequent aan je dagelijkse voedingspatroon toe te voegen; op die manier hebben alle supernutriënten voldoende tijd om het haar op te bouwen. Haar groeit langzaam, en de supplementen werken van binnenuit. Na een haartransplantatie is de aanbevolen tijdsduur minstens 12 maanden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.