Veel mannen hebben er moeite mee als hun haar minder vol wordt. Dit is vaak te wijten aan mannelijke hormonen en erfelijke factoren. Misschien nog wel belangrijker dan uitwendige verzorging is het verzorgen van het haar van binnenuit.

 

Voeden vanaf de wortel

Bij dunner haar kan de haarwortel extra voeding gebruiken. Voldoende en de juiste voedingstoffen dragen bij een een normale haargroei. De conditie van het haar zal dan zichtbaar verbeteren. Kerabelle bevat een doeltreffende combinatie van AnaGain Nu met biotine, die de haarwortel voedt en zo de gezonde haargroei stimuleert. Je haar voelt dan steviger en voller aan.

 

Na een haartransplantatie

Na een haartransplantatie is het geduldig wachten tot de groei van nieuwe haren op gang komt. Het getransplanteerde gebied heeft speciale zorg nodig voor een goed eindresultaat. Binnen die nazorg kan kerabelle een handje helpen. Wij adviseren om direct na de transplantatie te starten met het gebruik van kerabelle. Het kan tijdelijk (12 maanden) als ondersteuning worden gebruikt, maar desgewenst kun je het product ook na tijd deze  blijven gebruiken. 

 

  • Met biotine voor het behoud van de normale haargroei
  • Voor sterk en glanzend haar
  • Een verbeterd haarvolume