Organic pea shoots: AnaGain™ Nu

Het belangrijkste ingrediënt in Kerabelle capsules is AnaGain™ Nu. Dit is een organisch, gepatenteerd extract afkomstig uit pea shoots (Pisum Sativum). Dit extract is rijk aan arginine, eiwitten, vitamine B-complex, zetmeel en vezels.

 

Kerabelle® Hair Capsules bevat 100 mg AnaGain™ Nu per dagdosering van 2 capsules. Dit is de hoeveelheid waarvan onderzoek heeft aangetoond dat het je haar mooier en voller maakt.  Het extract ondersteunt de haargroeicyclus en bevordert de proliferatie-activiteit van matrixkeratinocyten aan het begin van een nieuwe anagene (groei)fase van de haar. De telogene (uitval)fase van de haar wordt juist verkort. AnaGainTM Nu kan zo de dermale papilla stimuleren om de groei van nieuw haar te stimuleren. 

 

Uit een studie blijkt dat de haarkwaliteit aanzienlijk was toegenomen bij de groep die dagelijks 100 mg AnaGain™ Nu nam. Dit effect (meer volume, voller haar) was al merkbaar na 28 dagen en nam toe naarmate het product langer werd gebruikt.

 

Wil je de eerste tekenen van huidveroudering tegengaan, rimpels verminderen en je huid verstevigen? Gebruik naast de capsules ook NutraSkin Collagen Drink